Scooter huren voor stagiaires op Curaçao

Veel mensen bezoeken het prachtige eiland voor een vakantie. Naast de locals en vakantiegangers zijn er ook veel stagiaires op het eiland te vinden. Speciaal voor de stage lopers hebben wij speciale kortingen voor het huren van een scooter, zodat zij zich makkelijk en goedkoop op het eiland verplaatsen.

Een voordeel van een scooter huren is dat het een snelle en gemakkelijke manier is om het eiland te verkennen. Er zijn veel wegen op Curaçao die perfect zijn voor het rijden op een scooter, en het geeft je de vrijheid om te gaan waar je wilt, wanneer je wilt.

Een ander voordeel van het huren van een scooter is dat het een budgetvriendelijke optie is. Het is vaak goedkoper dan het huren van een auto of het nemen van een taxi. Dit maakt het ideaal voor stagiaires die op zoek zijn naar een betaalbare manier om het eiland te verkennen.

Wij bieden de mogelijkheid om per maand te betalen

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens het rijden en om te weten dat sommige delen van het eiland niet geschikt zijn voor scooters. Ook voor ouders een prettig gevoel dat ze weten dat je altijd op de geschikte wegen rijdt  Bekijk hieronder waar je met de scooter mag komen (blijf binnen de rode lijnen).

Er zijn geen scooters momenteel beschikbaar

Het kan zijn dat er een enkele scooter beschikbaar is, neem daarom even contact op via whatsapp: +316 – 25 33 92 73

* Mogelijke schade wordt ingehouden van de borg

U kunt als bestuurder 1 of meerdere scooters reserveren. Alle bestuurders dienen 18 jaar of ouder te zijn.

De reservering is pas bevestigd nadat de betaling voltooid is.

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Gelieve ons te whatsappen na de reservering.

Deze SYM scooter heeft een prachtig en stijlvol design gecombineerd met de modernste technologieën. Ben je op zoek naar een klasse scooter voor dagelijks rijplezier? Dan is de SYM Fiddle II echt iets voor jou!

Ruime opbergruimte
Onder de buddyseat is er voldoende opbergruimte voor het opbergen van 1 jethelm.

Stevige oppakbeugel
De Fiddle II is voorzien van een handige oppakbeugel voor het eenvoudige verplaatsen van de scooter.

Beste kwaliteit
De scooters zijn gloednieuw en daarom garanderen wij de beste kwaliteit.

OPHANGING VOOR:  Telescopisch

OPHANGING ACHTER:  Mono

VOORREM:  Schijf 190 mm

ACHTERREM:  Trommel 110 mm

BAND VOOR:  110/70 – 12″

BAND ACHTER:  120/70 – 12″

L / B / H (MM):  1875 x 690 x 1140

DROOGGEWICHT (KG): 103

TANKINHOUD (LITER): 5,5

TYPE: 4-takt Euro 5

VERMOGEN: 2,6 kW 7500 tr/min

CILINDERINHOUD: 49.5 cc

KOELING: Lucht

BRANDSTOFTOEVOER: Elektronische Carburateur

VERSNELLINGSBAK: Variomatic

Stage lopen op Curaçao

Voor velen is het stage lopen op Curacao een onvergetelijke ervaring. Er zijn veel studenten uit o.a. Nederland die op zoek zijn naar een buitenlandse stageplaats en Curaçao heeft een bloeiende economie met tal van mogelijkheden voor stages.

In welke sector loop jij stage?

Er zijn verschillende sectoren waarin studenten stages kunnen lopen. De meeste studenten op Curaçao lopen stage stage in de toeristische sector, de financiële sector en de gezondheidszorg.

Toerisme

De toeristische sector is de grootste werkgever op het eiland. De vele hotels, restaurants en reisbureaus zijn ieder jaar op zoek naar stagiaires die kunnen helpen bij het verlenen van diensten aan toeristen.

Financiën

In de financiële sector zijn er veel mogelijkheden voor stagiaires in banken, verzekeringsmaatschappijen en trustkantoren.

Gezondheidszorg

Naast toerisme en de financiële sector biedt ook de gezondheidszorg mogelijkheden voor stages, met verschillende ziekenhuizen en klinieken op het eiland.

Belangrijk om te weten

Om stage te lopen op Curaçao is het belangrijk om op tijd te beginnen met zoeken naar een stageplaats en te zorgen voor de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort en een verblijfsvergunning. Veel bedrijven op Curaçao zijn gewend aan stagiaires en hebben een gestructureerd programma om de stagiaires te begeleiden en op te leiden. Het kan ook nuttig zijn om contact op te nemen met lokale studentenverenigingen of netwerken om meer informatie te krijgen over de verschillende stages die beschikbaar zijn.

En… Zorg alvast voor vervoer! Reserveer jouw scooter op tijd, zodat je tijdens jouw stage periode gegarandeerd bent van vervoer! 

Waarom stage lopen op Curaçao?

Naast het opdoen van waardevolle werkervaring, biedt stage lopen op Curaçao studenten ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van het lokale eten en cultuur, en de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn tal van activiteiten te doen op het eiland, zoals snorkelen, duiken, windsurfen, kajakken en wandelen. Ook zijn er vele evenementen en festivals het hele jaar door, waaronder het jaarlijkse carnaval in februari.

Stage lopen is ook een uitdaging!

Het leven op Curaçao kan echter ook uitdagingen met zich meebrengen, zoals het aanpassen aan een nieuwe omgeving, het omgaan met een andere taal en het beheren van een beperkt budget. Het is belangrijk om deze uitdagingen serieus te nemen en voorbereid te zijn op de veranderingen die komen kijken bij het leven op een ander eiland.

Comfortabele scooter

Doordat de scooter voorzien is van de nieuwste technologie, rij je gegarandeerd comfortabel!

Incl. topkoffer

Al onze scooters zijn voorzien van een handige topkoffer. Deze is voorzien van een slot. Naast de buddyseat kun je dus ook de topkoffer gebruiken om spullen mee te nemen!

Top kwaliteit

Onze scooters zijn gemaakt door SYM. Een zeer bekend en betrouwbaar merk!

 • Prijs

  Vanaf € 250,00 per maand!

 • Beschikbaarheid

  Onze scooters zijn het hele jaar beschikbaar!

 • Minimale afname stage korting

  1 maand

 • Locatie

  Lindbergweg 33 | Willemstad Curacao

Waar mag je naartoe rijden?

I.v.m. de wegen & de warmte van Curaçao kun je niet op het hele eiland rijden. De scooters gaan hierdoor stuk. Het toegestane gebied is perfect om te rijden!

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00
Zaterdag: 8:30 – 17:00
Zondag: Op aanvraag

Wij zijn enkel op afspraak geopend en eventueel in overleg buiten kantoor uren geopend.

Contactgegevens

Whatsapp: +31 (0)6 25 33 92 73
E-Mail: [email protected]

I.v.m. de wegen & de warmte van Curaçao kun je niet op het hele eiland rijden. De scooters gaan hierdoor stuk. Het toegestane gebied is perfect om te rijden!

Contact opnemen

Mail ons