Een scooter huren op Curaçao

Wanneer je je vakantie op Curacao doorbrengt, komt een scooter goed van pas. Zeker als je in een van de grotere hotels verblijft. De resorts aan de westkant van het eiland liggen erg ver uit elkaar en door een scooter te huren in Willemstad kun je de omgeving verkennen zonder taxi’s te hoeven huren.

Scooters geven u gemakkelijk toegang tot alle toeristische attracties en stranden van Jan Thiel Beach tot West Point Beach. Bij Scooter Curacao hebben we verschillende goed onderhouden automatische scooters te huur in verschillende kleuren die je kunt gebruiken voor het verkennen van dit prachtige eiland. U ontvangt op verzoek een gratis wegenkaart van Curaçao bij het ophalen van uw scooter bij onze locatie, rijd veilig en geniet van uw reis!

HUUR EEN SCOOTER

Een scooter huren is de ultieme manier om Curaçao te verkennen. Met een eiland dat zo groot is, is het het beste om de vrijheid van een scooter te hebben om je te verplaatsen. U kunt een scooter huren voor een minimum van drie dagen of voor langere periodes. Onthoud dat er enkele regels zijn die u moet volgen:

• Draag altijd je helm

• Rijd voorzichtig en niet te snel

• Volg borden en verkeerslichten

Een scooter is de ultieme manier om het eiland en zijn schoonheden te verkennen. Dus als je een reis naar Curaçao plant en je wilt een scooter huren, dan kunnen wij je helpen!

We hebben de SYM Fiddle II scooter voor jou beschikbaar. Al onze scooters zijn in topconditie en worden goed onderhouden door ons personeel. Voor meer informatie over onze modellen, klik hieronder op “scooters”!

U kunt ook kiezen om een extra persoon mee te nemen op de scooter! Selecteer dan een extra helm tijdens het boekingsproces.

Bij Scooter Curacao hebben wij één model scooter, dus geen keuze stress. De Sym Fiddle II. Als je vragen hebt over de scooters, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.